Skip to main content

Practica licenta

Stimaţi studenţi şi masteranzi,

• Programările restanţelor pentru semestrul al II lea, anul universitar 2020/2021, se vor afişa pe site-ul Universității Athenaeum www.univath.ro, în data de 11 iunie 2021 după ora 16,00, în secţiunea “Avizier”, unde accesul se face pe baza de user și parolă ( afișate la avizierul Universității Athenaeum).
• Sesiunea de restanţe pentru studiile universitare de licenţă/masterat (toți anii) este în perioada 12 – 26 iunie 2021.
• Sesiunea de reexaminări (examenele din semestrul I și II) pentru anii III licenţă şi anul II master este în perioada 28 iunie – 4 iulie 2021.
• Sesiunea de reexaminări (examenele din semestrul I și II) pentru anii I și II licenţă şi anul I master este în perioada 13 – 26 septembrie 2021.
• Pentru a putea susține examenele, studenții/masteranzii trebuie să aibă achitată taxa universitară pentru acest an.
• Eventualele modificări ale programării examenelor vor fi afişate pe site-ul Universităţii. În acest sens vă rugăm să consultaţi zilnic planificarea acestora.
• Cursurile în format digital vor putea fi descărcate de pe site din Biblioteca virtuală http://univath.ro/biblioteca
Accesul la “Biblioteca virtuală” și „Avizier”, se face pe baza de user și parolă, care sunt afișate la avizierul Universității Athenaeum.

RECTORAT


 

Examenele de licență și disertație se vor desfășura fizic la sediul Universității Athenaeum din Str. Giuseppe Garibaldi nr. 2A, sectorul 2 în perioada 14 - 17 iulie 2021.
Perioada de înscriere este 28 iunie – 4 iulie 2021.
Vă reamintim că toate informațiile utile privind examenele de licență și disertație, le regăsiți pe site-ul universității www.univath.ro în secțiunea INFO UTILE, în LICENȚĂ 2021 sau în DISERTAȚIE 2021.

 

RECTORAT